BejelentésRACING TEAM
mottó: nyomd tövig a gázt!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponHírek
pontos leírás

tegnap (2011 márc 29.) kaptam egy e-mailt a redbulltól miszerint nincs jogunk használni sem a logojukat sem a nevüket ezért felszólítottak hogy töröljük/változtassunk meg mindent ami eddig redbullos volt. facebookon jelöljétek be a teamet RTM néven vagyunk már csak fenn mig nincs meg az új név és minden más mivel egy új rendszer skin és egyebek megcsinálása nem 10 perc ezért addíg a facebookon tartjuk a kapcsolatot!

tovább >>

SZOMORÚ HÍR! a redbulltól kaptunk egy e-mailt hogy nem enegdélyezik a logojuk és nevük használatát ezért új nevet és logot kell keresnünk!
az oldal ezért hamarosan megszűnik! az e-mail címek és egyéb elérhetőségek alapján hamarosan értesítünk mindenkit a fejleményekről!
megértéseteket előre i köszönöm!

üdvözöllek az LFS RACING TEAM oldalán!
versenyzőket folyamatosan keresünk! feltétel: magyar legyél! nem számit hogy XFGvel XRGvel vagy FBMel versenyzel jelentkezz a teambe az arra kijelölt menüpont alatt nincs semmi teendőd mint kitölteni az adatlapot küldés és amint válaszolunk te hivatalosan is teamtag vagy!

minden jelentkezőt örömmel várunk!

alul az üzenetküldés menüpontban tudsz irni nekünk vagy a redbullrtm@freemail.hu címre előre is köszönjük!


Üzenetküldés
irj nekünk!

E-mail címed:
Szöveg:

Képgaléria
Üzenőfal


Név:

Üzenet:SzavazásIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!